Over ons

Bij Rosisgarden houden wij van mooie dingen. Zoals u wellicht al uit onze naam kunt afleiden, houden wij van rozentuinen. Een romantische tuin spreekt namelijk altijd tot de verbeelding. Wellicht houdt ook u van rozentuinen. In tegenstelling tot het klassieke deuntje ‘I never promised you a rose garden’, willen wij dat bij Rosisgarden nu net wel doen. Wij beloven u namelijk dat we u het beste van onszelf zullen geven. En 5554603daar komt meer bij kijken dan rozen alleen. Wij houden heel erg van rozen, maar een geslaagde tuin betekent voor ons alvast veel meer dan alleen maar rozen.

Rosisgarden is een jong bedrijf dat gestart werd vanuit een grote liefde voor rozen en bloemen, maar van in het begin stond voor ons vast dat zin voor romantiek alleen niet voldoende is om van ieder lapje grond achter een huis een geslaagde tuin te maken.

Een tuin dat is voor ons meer dan gewoon een stuk gazon waar de kinderen heerlijk op kunnen ravotten. Een geslaagde tuin ligt in onze optiek in het verlengde van de huiskamer. Uiteraard kan er in de tuin gespeeld worden door de kinderen, maar een er komt nog zoveel meer bij kijken, als u het ons zou vragen. Onze tuin is alvast het verlengde van onze woonkamer, en daar horen uiteraard ook de gepaste tuinmeubels en tuininrichting bij. Wij willen u mee laten genieten van hetzelfde gevoel.

Natuurlijk staat het u vrij om bij de tuininrichting een geheel andere weg in te slaan. Bij Rosisgarden zijn wij ervan overtuigd dat iedere tuin, welke bestemming het stukje grond achter uw huis ook krijgt, tot zijn recht zal komen wanneer hij de juiste bestemming krijgt. Zoals gezegd, houden wij van rozen. Een tuin is echter meer dan bloemen en spelende kinderen. Vandaag de dag komt dit gegeven steeds meer tot uiting, omdat steeds meer mensen meer willen ondernemen in de tuin. Bij Rosisgarden staan wij dan ook open voor diverse initiatieven. Wij houden namelijk van mensen die durven dromen. Hebt u een project in gedachten dat rozen en spelende kinderen overstijgt? Dan nodigen wij u graag uit om op de volgende pagina alvast kennis te maken met onze diensten. Rosisgarden helpt u namelijk graag op weg bij het realiseren van uw dromen.