Diensten

flower-beds-backyard-landscaping-ideas-garden-design-32Bij Rosisgarden houden wij van rozen, maar we gaan er prat op dat we van vele markten thuis zijn. Dit wordt dan ook duidelijk in de diensten die wij u aanbieden.

Tuinontwerp

Niets is zo vervelend als een stuk grond dat onaangeroerd achter uw tuin ligt zonder dat er iets mee gedaan wordt. Natuurlijk wilt u een tuin, maar soms kan het moeilijk zijn om zelf ideeën te ontwikkelen over hoe uw tuin er zou kunnen uitzien. Dan hebt u een beetje hulp nodig, en dat is geen schande, want Rosisgarden staat graag voor u klaar.

Voor Rosisgarden hebben tuinmeubels en tuininrichting geen geheimen meer. Misschien houdt u wel van een bepaald soort tuinmeubels, maar hebt u er geen idee van waar u ze het best plaatst zodat ze het best tot hun recht komen? Misschien is dit wel uw eerste tuin en hebt u nog nooit met tuininrichting te maken gehad? Dan is het tijd om beroep te doen op onze dienst tuinontwerp. Wij zitten graag met u rond de tafel om samen met u uw dromen op papier te zetten en ze om te toveren in het tuinontwerp van uw dromen.

Tuinaanleg

Soms weet u precies wat u wilt, en hebt u uw plan voor de tuinaanleg van uw dromen al jaren klaarliggen in de kast. Alleen blijven uw plannen net iets te lang in de kast liggen dan u zelf eerst gedacht of gehoopt had. Misschien voelt u er zich wel een beetje ongemakkelijk bij, bij al die mooie ideeën in uw hoofd. Wanneer u wel ideeën heeft rond tuinmeubels en tuininrichting, maar moeilijkheden ondervindt bij de uitvoering ervan, ook dan staat Rosisgarden voor u klaar. U maakt graag plannen. U hebt de tuinmeubels al klaar staan? Dan helpen wij graag bij de verdere tuininrichting en de praktische tuinaanleg. Bij ec2a9fe060d9accff954c1f97e98991bRosisgarden hebben wij namelijk respect voor uw ideeën en zetten wij deze graag in de praktijk om.

Tuinadvies

Bij u staan de tuinmeubels al op de plaats die u voor ogen had. In feite is de hele tuininrichting al af. U bent over het algemeen best wel tevreden over uw tuin, maar soms hebt u toch het gevoel dat er nog steeds iets ontbreekt, of dat het nog beter kan. Misschien bent u gewoon wel aan verandering toe? Ook dan helpt Rosisgarden u graag verder met persoonlijk advies over hoe uw tuin, tuinmeubels en tuininrichting er nog mooier kunnen uitzien.

Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.